Menu

Muziek

 

Het is van jongs af aan mijn droom geweest om violist te worden. Al vanaf mijn 8e levensjaar ben ik daardoor intensief met muziek bezig. Eerst naar AMV daarna muziekschool en tenslotte UM Viool op het Conservatorium in Zwolle. Vanaf mijn 15e begon ik de gitaar ook erg leuk te vinden en heb altijd gitaar als bijvak gedaan. Uiteindelijk heb ik ook nog twee jaar gitaar lichte muziek als hoofdvak aan het conservatorium gedaan.

 

In Nederland is het niet makkelijk om van de muziek te leven. Bezint eer ge begint. Vaak is het zo dat je zult moeten lesgeven of een andere baan erbij zult moeten hebben om in je levensonderhoud te voorzien. Maar als ik het over moest doen zou ik zeker weer voor de muziek kiezen want mooier bestaat niet.

 

In de loop der jaren heb ik in heel veel verschillende orkesten, formaties en bands gespeeld. Als gast of als vast lid. Kijk bij de diverse links onder de kop muziek om films te bekijken of de diverse pagina's van de bands en orkesten te bezoeken waar ik deel van uitmaak.

 

Er zijn ook nog twee pagina's met een klein overzichtje van akkoorden en toonladders die ik veel gebruik in de lichte muziek en jazz.

 

Veel plezier.