Muziek

 

Al meer dan 40 jaar ben ik actief als Violist en Gitarist bij diverse bands en orkesten. Met ontzettend veel plezier heb ik in veel ensembles met heel veel verschillende mensen mogen optreden en samenwerken. Zo zijn we zijn met een orkest op een cruiseschip naar Indonesie en Australie geweest, Ook hebben we een aantal keer voor het koningshuis mogen spelen bij diverse gelegenheden maar ook kleine huiskamerconcerten gedaan, kortom te veel om op te noemen.

 

Hieronder vindt u diverse links naar bands en orkesten waar ik momenteel mee optreed. Deze orkesten zijn uiteraard te boeken via mij of via de site die per orkest genoemd is. Op deze sites vindt u ook veel media die u kunt beluisteren of bekijken.

 

Arnold Veeman

Momenteel speel ik mee in de voorstelling Vrienden van Arnold Veeman.
Voor meer informatie klik op de link: https://www.arnoldveeman.com/v-r-i-e-n-d-e-n/

 

Swing Du Nord

Swing du Nord

Swing du Nord speelt een repertoire dat bestaat uit gypsy jazz en traditionele Hongaarse en Roemeense zigeunermuziek. Het orkest is overal inzetbaar en kan desgewenst ook verplaatsen.

 

 

 

Cuerdas

Link naar de site van Cuerdas

Cuerdas is spaans voor snaren en PASCAL BINNEWEG gitaar, DON HOFSTEE viool/gitaar en BERT VAN ERK contrabas tokkelen, plukken, roffelen en strijken aan de snaren. Flamenco, Tango, Braziliaanse Bossa en Jazz zijn de inspiratiebronnen. Ze kozen traditionele prachtstukken en maakten nieuw eigen werk. Gegarandeerd een geinspireerde avond.

 

 

Het Drie Sterren trio

Link naar Het Drie Sterren Trio

Het Drie Sterren dankt zijn naam aan het eerste optreden in het Sterrenbos in Groningen. Dat was zo'n succes dat het trio heeft besloten door te zetten. Nu is het Drie Sterren trio een feit en speelt het op festivals en geeft o.a. huiskamer concerten. Ook een groter feest wordt niet geschuwd.

Het Drie Sterren trio bestaat uit: 

  • Gertie Bruin accordeon
  • Bert van Erk contrabas
  • Don Hofstee viool en gitaar

 

 

 

Bolotny trio

Meesterviolist Sergei Bolotny brengt samen met Don Hofstee en Tim Nobel een veelzijdig repertoire. Van opzwepende zigeunermuziek tot passievolle tango en meeslepende klezmer. Kijk op youtube voor video's, link. Neem contact op met 06-24331839 voor boekingen.